Πάμε Λεμεσό;

 Πάμε Λεμεσό;

Τα περιοριστικά μέτρα που κυρίως θα εφαρμοστούν στην Λεμεσό, μάλλον προκαλούν κακό στην πόλη παρά καλό στους κατοίκους της.

Διαβάστε επίσης: Η Αγία Σοφία του Ερντογάν: Από τους μουσαμάδες, στις selfies της ντροπής

Ένας Λεμεσιανός λοιπόν παίρνει την παρέα του και πάει π.χ. στη Λάρνακα. Κανἐνας περιορισμός 10 ατόμων στις συνανθροίσεις. Με το που επιστρέφει στην πόλη του τα δεδομένα αλλάζουν μέχρι τις 21 Αυγούστου. Και ερωτώ: Τελικά ποιον προστατεύουμε; Ποιον καταστρέφουμε; Ποιον αναστατώνουμε;

Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για την Λεμεσό ειδικά είναι για «γέλια και για κλάματα». Το μεγάλο θύμα είναι η οικονομία της πόλης. Με αυτά που διάβασα ως ειδικά μέτρα ειλικρινά δεν υπάρχει κάποια πρόσθετη προστασία. Απλώς δημιουργεί συνθήκες κουτσομπολιού.

Δεν υπάρχουν μερικά lockdown σε τοπικό επίπεδο. Ή παίρνεις απόφαση ή δεν παίρνεις. Αυτά τα ημίμετρα το μόνο που προκαλούν είναι αναστάτωση και οργή.

Όλοι γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε και πάλι να κλειδωθούμε στα σπίτια μας. Δεν μπορεί το κράτος να συντηρεί τους πολίτες που θα κάθονται στον καναπέ. Την ίδια ώρα δεν μπορεί να πληρώνει μια ολόκληρη πόλη τους 15 ή 20 ανεγκέφαλους που γράφουν στα «παλιά τους τα παπούτσια» το γεγονός ότι έχουν προσβληθεί από τον ιό.

Η λύση είναι μία! Πολύ συστηρές ποινές! Ελέγχοι παντού! Οι «καμπάνες» να πέφτουν βροχή. Ειδικά σε αυτούς που «σπάνε» την καραντίνα. Εκεί πλέον πάμε σε άλλα επίπεδα.

Το ALL TOGETHER στα SOCIAL MEDIA

Κάντε LIKE στη Σελίδα του All Together στο Facebook 

Ακολουθήστε το All Together στο Twitter

SOTIRIS PAPADOPOULOS

SOTIRIS PAPADOPOULOS

Related post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *